Akuttilbud til psykisk sårbare giver færre indlæggelser 14 kommuner har arbejdet målrettet med at tilbyde akuttilbud til psykiske sårbare. Evaluering viser, at tilbuddet giver brugerne større tryghed og færre indlæggelser.

Døgnåbne akuttilbud til psykisk sårbare får brugerne til at opleve mere tryghed og betyder, at de har færre indlæggelser. Det viser en ny evaluering af 14 kommuners arbejde og erfaringer med at tilbyde sociale akuttilbud til borgere med psykiske vanskeligheder, skriver Socialministeriet. Flere borgere udtrykker i evalueringen, at muligheden for at ringe døgnet rundt er betryggende i sig selv, selvom de ikke altid benytter muligheden. Evalueringen viser også, at udover, at borgerne har færre indlæggelser, så er disse samtidig af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.