Professor: Kommunernes magt er undervurderet På trods af at det nære sundhedsvæsen har været årets hotteste emne, går de kommunale repræsentanter markant tilbage på Dagens Medicins årlige magtliste. Det skyldes formentlig uvidenhed, vurderer professor Kjeld Møller Pedersen.

Det nære sundhedsvæsen har stået højt på den politiske dagsorden det sidste års tid, og i hele den debat er kommunerne en væsentlig aktør. Derfor har Kommunernes Landsforening da også spillet en markant rolle på sundhedscenen, og man kunne godt forvente, at de kommunale repræsentanter på årets magtliste var stormet fremad. Men sådan er det ikke gået – faktisk er det nærmere omvendt. Det viser den årlige kortlægningen af magten i Sundhedssektoren, som Kommunal Sundheds søstermedie Dagens Medicin offentliggør fredag....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind