Private skal nedbringe ventelister til demens-behandling Danske Regioner og ‘Sundhed Danmark’ har indgået et samarbejde, der skal sikre hurtig udredning og behandling af danskere med demens.

Antallet af patienter med demens vokser, og ligeså gør ventelisterne på flere af de offentlige demenscentre rundt om i Danmark. For at få bugt med de lange ventelister og sikre, at demente er garanteret en hurtig udredning og behandling, har Danske Regioner og foreningen af danske sundhedsvirksomheder i ‘Sundhed Danmark’ indgået et samarbejde, der betyder, demente fremover er sikret udredning og behandling på private hospitaler på det offentliges regning. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. Samarbejdsmodellen betyder, at Aftalen glæder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind