Ny aftale skal nedbringe ventetid på demensudredning Danske Regioner har indgået en ny aftale med brancheforeningen Sundhed Danmark om udredning af demens. Håbet er at nedbringe ventelisterne.

En ny aftale skal nedbringe ventelisterne for udredning af demens. Aftalen omhandler demensudregning og er indgået mellem Danske Regioner og brancheforeningen Sundhed Danmark. I efteråret 2021 måtte Danske Regioner opsige en aftale med en privat leverandør om demensudredning, fordi udredningerne i flere tilfælde ikke stemte overens med Sundhedsstyrelsens retningslinjer. I den nye aftale med Sundhed Danmark er der lavet flere præciseringer for at sikre kvaliteten i udredningen og behandlingen. »Ventetiden på at blive udredt for demens er forbundet med stor...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.