Kommunerne er pressede: »Der er ligesom en grænse for, hvor længe det kan blive ved«
Udskrivningshastigheden af syge og plejekrævende ældre falder på hospitalerne, mens antallet af ældre vokser i kommunerne. Der er brug for en ny sundhedsreform, der kan afklare, hvordan fremtidens sundhedsvæsen skal indrettes, mener KL-direktør Christian Harsløf.Foto: Joachim Rode

Kommunerne er pressede: »Der er ligesom en grænse for, hvor længe det kan blive ved« Udskrivningshastigheden fra regionerne til kommunerne rasler ned. Samtidigt vokser antallet af ældre over 80 år. Eksplosionen i velfærdsopgaver i kommunen kræver en ny sundhedsreform. Og det haster, mener KL-direktør.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind