Praktiserende læger i hovedstaden skal have ny formand Efter 15 år som repræsentant i Praktiserende Lægers Organisation har Flemming Skovsgaard valgt at trække sig fra alt fagligt arbejde af personlige årsager.

Det er med vemod, at Flemming Skovsgaard har truffet en beslutning om ikke at genopstille som repræsentant i Praktiserende Lægers Organisation i hovedstaden. Dermed stopper 56-årige Skovsgaard også som formand for PLO-H.  Beslutningen har han truffet af personlige årsager. »Jeg har det skidt med at forlade det her. Jeg har været repræsentant i 15 år, og bestyrelsesmedlem i 6,5 år. Det er hårdt og trist, og jeg ville gerne have fortsat,« siger Flemming Skovsgaard. Han har valgt at trække sig...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.