23 initiativer skal fastholde og rekruttere praksislæger til hovedstadsregionen

23 initiativer skal fastholde og rekruttere praksislæger til hovedstadsregionen Politikere og læger i hovedstaden er blevet enige om 23 punkter, der skal sikre fastholdelse og rekruttere af praktiserende læger til udsatte områder i hovedstadsregionen.

Tilbud om lægebolig for nynedsatte læger, karriererådgivning for ægtefæller, fjernelse eller forhøjelse af indtjeningsloftet i sårbare områder. Det er blandt de 23 initiativer, praktiserende læger og politikere i Region Hovedstaden har vedtaget som hjælp til at sikre fastholdelse af de praktiserende læger i regionen, samt forbedre rekrutteringen til området. Per Seerup (S) er formand for Sundhedskoordinationsudvalget og Praksisplanudvalget i Region Hovedstaden, og han er meget tilfreds med planen. »Resultatet af vores arbejde er blevet til 23 punkter. Der kunne have...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind