Ny formand for hovedstadens praksislæger vil følge forgængerens kurs For Flemming Skovsgaard var det naturligt, at han blev ny formand for Region Hovedstadens læger. Hans tanker flugter med den tidligere formands, og han har massevis af erfaring.

Flemming Skovsgaard har efterhånden mistet overblikket over, hvor mange år han har været fagligt aktiv ved siden af jobbet som praktiserende læge. Den 54-årige læge var med i Praktiserende Lægers Organisation lokalt, før regionerne var opfundet, og han har i en årrække også haft en plads i den centrale bestyrelse i PLO. Og med de mange års erfaring var det naturligt, at han blev valgt som ny formand for de praktiserende læger i Region Hovedstaden, da den tidligere formand, Christian...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind