Oversygeplejerske: APN-sygeplejersker hjælper med at skabe mere lighed i sundhed APN-sygeplejersker kan sikre en bedre og mere sammenhængende indsats for de skrøbeligste borgere, og deres fokus på helheden kan forhindre mange unødige indlæggelser. Det mener oversygeplejerske Susanne Søndergaard, Enhed for lindrende behandling, Region Midtjylland.

»APN-sygeplejersker har kompetencerne og erfaringen med at tage styringen i de komplekse patientforløb. Jeg er helt overbevist om, at deres indsats forebygger mange unødige indlæggelser.«  Sådan lyder det fra Susanne Søndergaard, oversygeplejerske i Enhed for lindrende behandling i Region Midtjylland. APN-sygeplejersker inddrages typisk, når der er tale om multisyge og udsatte patienter med mange forskellige kontakter til sundhedsvæsenet og plejesektoren. Susanne Søndergaard pointerer, at netop overgangene mellem primær og sekundær sektor kan være vanskelige, og her kommer APN-sygeplejerskernes kliniske lederkompetencer...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.