Otte millioner til patienternes egne data Sundheds- og ældreministeriet har lanceret en pulje med otte millioner kr., der kan søges af projekter, hvor patienters egne data (PRO-data) spiller en væsentlig rolle.

Projekter, hvor sygehuse arbejder sammen med praktiserende læger og kommuner om at bruge patienternes egne data til at forbedre forløb og kvalitet kan nu søge om støtte fra Sundheds- og ældreministeriet. Puljen med det fængende navn »Anvendelse af Patientrapporterede Oplysninger i den direkte patientbehandling og i kvalitetsarbejde« ligger inde med i alt otte millioner, der skal søges senest 3. oktober 2016 med projektstart senest 1. januar 2016. Projekter kan få støtte med en varighed af op til 1,5 år, og op...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind