Erfaren PRO-kommune ser gode muligheder i ny fælles løsning Vejle Kommune har allerede godt styr på at bruge PRO-data. Og afdelingsleder kalder en national PRO-løsning for det eneste rigtige, fordi det letter arbejdsgange og skaber et fælles datagrundlag, som vil gavne forskningen af kommuners indsatser.

PRO-data og generel brug af data om borgerne er langt fra nyt i Vejle Kommune. Medarbejdere, ledere og politikere får gennem data indblik i, hvordan det går, og hvor der er udfordringer. Erfaringerne er så mange, at da de fire største kommuner inviterede alle landets kommuner med til et udbud på en fælles national PRO-løsning, ville Vejle Kommune gerne sidde med ved bordet, når løsningen skulle bygges. »Vi bruger data som afsæt i kvalitetsudvikling. Vi laver ikke noget om ud...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind