Fælles kommunal PRO-løsning fører til bedre og mere ensartet data
Digitaliseringschef Mette Harbo fra Københavns Kommune er initiativtageren bag en national PRO-løsning i kommunerne. Nu er den ved at blive bygget, og det betyder, at kommunerne i højere grad kan standardisere den måde, de indsamler data på.

Fælles kommunal PRO-løsning fører til bedre og mere ensartet data Arbejdet med at opbygge en national PRO-løsning til kommunerne er i gang. Digitaliseringschef i Københavns Kommune er en af initiativtagerne, og hun ser frem til at kunne benytte et værktøj, der kan understøtte opgaveflytning i sundhedsvæsenet langt bedre.

Aftalen er på plads, kontrakten er underskrevet, og om et år får 96 af landets 98 kommuner adgang til en fælles national PRO-løsning, der leveres af Systematic med MedWare som underleverandør. Løsningen giver mulighed for, at PRO-data (patientrapporterede oplysninger) kan deles på tværs af kommunegrænser og sektorer. Mette Harbo, digitaliseringschef i Københavns Kommune, er en af initiativtagerne bag løsningen. København har sammen med Aarhus, Odense og Aalborg kommuner på vegne af alle landets kommuner lavet et udbud til en fælles...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind