København og Aalborg er som de første i luften med fælleskommunalt it-system Kommunal PRO er et nyt fælles digitalt dialog- og samarbejdsværktøj til at udveksle sundhedsoplysninger om borgerne på tværs af kommuner og sektorer. København og Aalborg bruger løsningen, der skal udbredes til alle kommuner.

Som de første kommuner er København og Aalborg med i Kommunal PRO, der er et fælleskommunalt it-system, der skal understøtte håndteringen af PRO i kommunerne. Værktøjet er et digitalt dialog- og samarbejdsværktøj, der skal bruges til at udveksle sundhedsoplysninger om borgerne på tværs af kommuner og sektorer. Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse. I løbet af efteråret bliver yderligere seks kommuner koblet på, og fra marts 2023 skal løsningen udbredes til alle øvrige kommuner i landet. Kommunal PRO er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.