Det skal være mere frit for de ældre borgere til at vælge, hvilken mad de vil spise, eller hvem der skal hjælpe dem med rehabilitering, siger Ældreminister, Thyra Frank (LA)

Ældreminister: Ældre skal have flere muligheder Ældre skal i højere grad have frit valg, når det kommer til mad og rehabilitering. Det er nogle af initiativerne fra regeringens fritvalgs-udspil.

Hvis en ældre borger hellere vil have mad fra den lokale slagter eller kro frem for den kommunale madordning, så skal borgeren frit kunne vælge det. Det er del af af det nye fritvalgs-udspil fra regeringen, skriver Sundheds- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse. Ældreminister Thyra Frank (LA) og regeringen vil med udspillet styrke borgernes valgfrihed i hjemmeplejen ved at afprøve nye muligheder for, at private kan levere mad og hjælpe med rehabilitering. »Behovet for at kunne vælge er ikke noget,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.