Trods rygeforbud tænder mange elever stadig en cigaret i skoletiden Sidste år blev der ved lov indført røgfri skoletid på landets grundskoler og ungdomsuddannelser. Alligevel ryger omkring halvdelen af eleverne fortsat en eller flere cigaretter i skoletiden.

I januar 2021 år indførte man røgfri skoletid for elever på grundskolerne, og det samme gjorde sig gældende for ungdomsuddannelserne i juli måned senere på året. Det er meget ærgerligt, for så længe eleverne ryger i skoletiden, opretholder de deres nikotinafhængighed, ligesom de eksponerer andre elever for rygning Lotus Sofie Bast, seniorforsker, Statens Institut for Folkesundhed, SDU En ny undersøgelse foretaget blandt unge i alderen 15-29 år viser dog, at en alt for stor andel af eleverne ikke overholder det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind