Ny bog guider til grænsekrydsende ledelse En gruppe af forskere, kontorchefer og rådgivere har samlet alle deres erfaringer fra projekter, der har krævet grænsekrydsende ledelse. Ud af det er kommet en vejviser til at navigere i den svære disciplin.

Efterspørgslen på ledelse, der formår at krydse grænserne mellem almen praksis, kommuner og regioner er massiv i en tid, hvor ‘sammenhæng’ er alfa og omega i sundhedsvæsenet. Men grænsekrydsende ledelse er en svær disciplin, der kræver tid, ressourcer og masser af mod til at agere som leder i samarbejde med andre, som kan have helt andre bevæggrunde og incitamenter. Derfor samler forfatterne Jacob Høj Jørgensen, Annemette Digmann, Karen Ingerslev og Per Bo Andersen i bogen PÅ TVÆRS – Grænsekrydsende ledelse og samarbejde...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.