Fredericia Kommune skifter ud i topledelsen
Annemarie Schou Zacho-Broe er ny kommunaldirektør i Fredericia Kommune. Hun afløser Michael Holst.Foto: Lise Balsby

Fredericia Kommune skifter ud i topledelsen For at spare penge til velfærd har byrådet i Fredericia Kommune valgt at trimme topledelsen. Direktionen kommer derfor til at bestå af to direktører frem for tre.

Fredericia Kommune har valgt at rokere rundt i ledelsen. Kommunaldirektør Michael Holst fratræder og bliver erstattet af velfærdsdirektør Annemarie Schou Zacho-Broe. Mogens Bak Hansen fortsætter som vækstdirektør og får ansvaret for en række større projekter. Dermed består ledelsen nu af to direktører frem for tre. Det er den nye virkelighed i Fredericia Kommune, fordi et enigt byråd ønsker at spare penge til velfærd. Fra 1. januar 2019 har de regnet ud, at de dermed vil spare to mio. kr. årligt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind