Ringkøbing-Skjern Kommune opfordrer ledere til at arbejde mere på tværs De to fagchefer for Sundhed og Omsorg og Handicap og Psykiatri ønsker, at deres fagområder arbejder tættere sammen. For mere tværfaglighed vil kunne højne kvaliteten, mener de.

40 ledere og mellemledere fra Sundhed og Omsorg samt Handicap og Psykiatri i Ringkøbing-Skjern Kommune var for nyligt samlet til en temadag. Fokus var på helheder og tværgående samarbejde. Fagcheferne for de to områder ønsker nemlig, at ledere og medarbejdere fra de to fagområder skal arbejde mere på tværs. »Vi hører fra borgere, der ikke kan forstå, hvorfor plejepersonalet ikke også lige kan tage skraldespanden med ud, når de alligevel er der, og at kommunens medarbejdere kommer i hælene af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind