Ny afdeling på Vejle Sygehus prioriterer tæt samarbejde med kommunerne om palliativ pleje af terminale kræftpatienter
På A160 gælder det om hurtigt at få afklaret, hvordan patienten bedst muligt kan hjælpes, så de kan komme hjem. Her er Kristin Enevoldsen inde ved en patient, der i hjemmet får hjælp af palliationsnøglesygeplejerske Karina Frandsen og de andre hjemmesygeplejersker i Fredericia Kommune.Foto: Charlotte Dahl, Sygehus Lillebælt

Ny afdeling på Vejle Sygehus prioriterer tæt samarbejde med kommunerne om palliativ pleje af terminale kræftpatienter Når kræftpatienter bliver erklæret terminale og afsluttes fra onkologisk afdeling på Vejle Sygehus, står overlæge Kristin Enevoldsen og resten af Afsnit for Åbne Indlæggelser sygehuset klar til at overtage, når patienterne har brug for palliativ hjælp og pleje. På afdelingen har man prioriteret tværsektorielt samarbejde om patienterne og værdifulde sparring med hjemmeplejen i kommunerne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind