Skepsis, optimisme og stof til eftertanke: Det fik fire deltagere ud af ældretopmødet Kommunal Sundhed har spurgt en kommunal koncerndirektør, en sygeplejerske, en ældrechef og en patientdirektør om, hvad de fik ud af sidste uges ældretopmøde.

I sidste uge var der indkaldt til todages ældretopmøde, hvor Sundheds- og Ældreministeriet, FOA, KL og Ældre Sagen havde inviteret til en drøftelse af fremtidens ældrepleje. »Det har været to enormt inspirerende dage med spændende og konstruktive input fra en række aktører om, hvordan vil kan give ældreplejen et tiltrængt løft. Næste skridt bliver at omsætte de gode ideer til handling,« sagde sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) efterfølgende om topmødet. Deltagernes input og ideer vil nu blive samlet i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.