Nordfynske kronikere får hjælp af app App’en LIVA skal hjælpe nordfynske kronikere med bedre sygdomskontrol, kontakt til sundhedsfaglige medarbejdere og borgere i samme situation. Et sideløbende forskningsprojekt skal undersøge, om app’en har effekt på borgernes livskvalitet og kommunens økonomi.

202 ud af 1000 indbyggere i Nordfyns Kommune har en eller flere af de mest almindelige kroniske sygdomme, f.eks. KOL, type 2 diabetes og astma. Det har fået kommunen til at gå sammen med fem andre kommuner om et forskningsprojekt, der skal afdække om app’en LIVA kan hjælpe kommunernes kronikere med at få bedre styr på deres sygdom, få en højere livskvalitet og – i sidste ende – om app’en kan spare kommunen for nogle omkostninger til kronikerne. »Det er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.