Middelfart vil mindske dokumentation på plejehjem i velfærdsaftale
Foto: Colourbox

Middelfart vil mindske dokumentation på plejehjem i velfærdsaftale Plejehjemmet Egebo i Middelfart Kommune tester de forenklede dokumentationsmetoder i velfærdsaftalen. Målet er at overføre tid fra dokumentation til tid med borgerne. Plejehjemsleder vil gerne have mere tiltro til medarbejdernes faglighed.

En dagvagt på plejehjemmet Egebo i Middelfart bruger 38 minutter hver dag på dokumentation. Tiden og de mange klik i arbejdet med dokumentation skal mindskes, og derfor arbejder plejehjemmet som en del af velfærdsaftalen på at forsøge at mindske dokumentationen. Jeg vil gerne tilbage til mere tiltro til fagligheden, hvor vi dokumenterer ud fra, hvad vi finder vigtigt Marianne Quorning, plejehjemsleder, Middelfart Kommune Tallet med de 38 minutters dokumentation på en dagvagt dækker over et øjebliksbillede, hvor personalet på Egebo...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind