Fast ramme hjælper Viborg til at tænke nyt i velfærdsaftale
Foto: Colourbox

Fast ramme hjælper Viborg til at tænke nyt i velfærdsaftale I Viborg Kommuner føler man, at en ramme med test af prøvehandlinger i 100 dage, har fået dem til at nå langt i deres arbejde med velfærdsaftalen. Vellykkede nye metoder bliver spredt til resten af kommunen.

Rammen for arbejdet i velfærdsaftalen er klar i Viborg Kommune. Arbejdspladserne melder ind med det, de ønsker at arbejde med i en prøvehandling. En prøvehandling varer i 100 dage, og herefter skal den evalueres. »Rammen virker for os,« siger omsorgschef Maila Tandrup. Først fokuserede kommunen på en stor inddragelsesproces. Herefter har arbejdspladser kunnet byde ind med nye arbejdsmetoder, som de gerne vil afprøve. Og her har det politiske udvalg og ledelsen vist stor opbakning til de første 16 prøvehandlinger. »Vi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind