De første prøvehandlinger mod en fri ældrepleje er i gang
De første prøvehandlinger i Viborg Kommunes arbejde med velfærdsaftalen er begyndt, og efter 100 dage skal de enkelte prøvehandlinger evalueres. »Vi skal hurtigt kunne fornemme om en prøvehandling er så god, at den bør spredes til andre områder, eller om den skal justeres og indgå i en ny form i et nyt forsøg,« siger omsorgschef Maila Tandrup.

De første prøvehandlinger mod en fri ældrepleje er i gang Viborg har igangsat sine første prøvehandlinger i arbejdet med velfærdsaftalen om fri ældrepleje, hvor medarbejdere tror på, at ny registrering af klippekort månedligt kan mindske det administrative tidsforbrug med en dag pr. plejecenter.

De første prøvehandlinger i Viborg Kommunes arbejde med velfærdsaftalen om fri ældrepleje er skudt i gang. Prøvehandlingerne testes i 100 dage for at se, om de hjælper kommunens ældrepleje til en bedre og mindre bureaukratisk hverdag. Omsorgschef Maila Tandrup glæder sig over, at prøvehandlingerne er kommet i gang, og at kommunen til marts kan se de første resultater af arbejdet med velfærdsaftalen. »Siden august har vi brugt tid på inddragelse, hvor der blev givet idéer til prøvehandlinger. Vi er taknemmelige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind