Manglende hjemmehjælp og rengøring påvirker ældres velbefindende Hver tredje hjemmehjælpsmodtager får ikke den ønskede rengøring, og hver femte får ikke den personlige hygiejne, når de har behov for det, viser undersøgelse.

En ny undersøgelse, som Danmarks Statistik har udført for Ældre Sagen, viser, at hjemmehjælpsmodtagere ikke får den rengøring og personlige hygiejne, de mener, der er behov for. Det skriver Jyllands-Posten. Danmarks Statistik har spurgt et repræsentativt udsnit på knap 1.500 hjemmehjælpsmodtagere over 65 år, og her angiver hver tredje, der har brug for hjælp til rengøring, at de ikke får gjort rent efter det behov, der er. Når det kommer til dem, der skal have hjælp til at komme i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind