Rullende laboratorie knytter hospital, kommune og praksis tættere sammen Et laboratorium på hjul, et roadshow for alle de praktiserende læger og en fælles økonomisk og faglig forpligtelse på tværs af sektorer – det er opskriften på den tværsektorielle succes, der i et år har rullet rundt i og omkring Køge.

For fire år siden var ledende overlæge Pierre Bouchelouche en del af en arbejdsgruppe, der gennemgik utilsigtede hændelser fra Køge Sygehus. »Det var hårrejsende læsning,« siger Pierre Bouchelouche. På grund af infektioner og fald fra sengen endte nogle patienter med at ligge på sygehuset i flere uger, selvom de blev indlagt for noget helt banalt. Det gav næring til en tanke, som Pierre Bouchelouche i forvejen havde leget lidt med. Hvad, hvis man kunne undgå alle de banale indlæggelser, som...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.