Kommuner deltager i forsøg om tilbud til psykisk sårbare børn Et forskningsprojekt skal teste et nyt tilbud til psykisk sårbare børn og unge, som efter to år skal sammenlignes med kommunens nuværende tilbud om støtte og rådgivning.

Næstved, Holstebro og Vordingborg kommuner har valgt at gå ind i forsknings- og udviklingsprojektet ’Mind My Mind’, som skal udvikle og teste et nyt tilbud til børn og unge i skolealderen, der viser tegn på angst, depression eller adfærdsvanskeligheder. Det skriver Næstved Kommune. Mind My Mind er udviklet af TrygFonden og Psykiatrifonden og er et tilbud om individuel psykologisk træning af børn mellem seks og 16, hvor forældre også skal deltage og træne metoder til at mindske konflikter. Formålet med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.