Kommunal vaccinenansvarlig: Det har været en hverdag fuld af meldinger og kontrameldinger
Vi har arbejdet med meget korte deadline og skullet skabe et setup  med risiko for, at det dagen efter skal laves om, fordi vaccinerne ikke bliver leveret, retningslinjer fra nationale sundhedsmyndigheder er ændret, kommunikationen mellem samarbejdsparter er gået skævt og lignende. Der er et utal af faldgrupper, når mange aktører skal arbejde sammen i en så usikker og ukendt “verden” som denne,« siger Simone Kirkeskov om sine erfaringer som vaccineansvarlig i Guldborgsund Kommune.Foto: Privat

Kommunal vaccinenansvarlig: Det har været en hverdag fuld af meldinger og kontrameldinger Et arbejde med en rødglødende telefon, korte deadlines og en enorm informationsstrøm har været hverdagen for Simone Kirkeskov, der som vaccineansvarlig i Guldborgsund Kommune, er bindeled mellem region og kommune.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind