I Randers Kommune er brugen af data om hjerterehabilitering en vigtig faktor for at følge kvaliteten. Det har bl.a. fært til en ændret strategi for træningsforløb.

Sådan bruger Randers Kommune data om hjerterehabilitering Dataarbejde bliver spændende, når det skaber læring og mulighed for forbedring, siger udviklingsfysioterapeut Sanne Møller Palner fra Randers Kommune. Her bruges data til at følge kvaliteten af hjerterehabiliteringen, hvilket har ført til forbedringer på træningsområdet.

I Region Midtjylland blev den ikke-medicinske del af hjerterehabiliteringen rykket fra hospital til kommunalt regi i januar 2017. Med rehabiliteringsopgaven fulgte også et registreingsarbejde af data inden for seks indikatorer, der omhandler kvaliteten af arbejdet. I Randers Kommune har udviklingsfysioterapeut Sanne Møller Palner en del af ansvaret for at understøtte, at kommunen levere høj kvalitet i bl.a. hjerterehabiliteringen. Og her er brugen af data en vigtig faktor for at følge kvaliteten. »Data kan jo overraske os. Vi kan godt tro,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.