Magtanalyse: Ældreområdet sætter sit præg på magten i sundhedsvæsenet Efter flere år med fremgang for de kommunale aktører på Dagens Medicins magtliste er der i år mere tale om at bytte rundt på pladserne. Det går dog opad på listen for dem, der taler højest om de ældre.

Dagens Medicin har igen i år kåret de 100 mest magtfulde og indflydelsesrige i det danske sundhedsvæsen. I år er det med en ny person i top, for øverst på Magtens top100 har Sundhedsstyrelsens Søren Brostrøm overhalet statsminister Mette Frederiksen (S), som må tage til takke med en andenplads. På en tredjeplads kommer sundhedsminister Magnus Heunicke (S), der er gået to pladser frem i forhold til 2021. Der er sket meget siden seneste magtliste på det kommunale sundhedsområde. Selvom coronavirus...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.