»Jeg er hende midt imellem, der gerne vil hjælpe dig bedst muligt«
Tina Bergen Petersen begyndte for to måneder siden som socialsygeplejerske på Sjællands Universitetshospital. Her er hun talerør for socialt udsatte.

»Jeg er hende midt imellem, der gerne vil hjælpe dig bedst muligt« Tina Bergen Petersen er ansat som socialsygeplejerske på Sjællands Universitetshospital. Hendes vigtigste opgave er at støtte socialt udsatte, når de er indlagt, og sørge for, at de kommer godt videre efter udskrivelsen.

»Du er anderledes at tale med.« Det har socialsygeplejerske Tina Bergen Petersen fået at vide flere gange af misbrugere og andre socialt udsatte, der er indlagt på Sjællands Universitetshospital. Det er netop den lidt anderledes indgangsvinkel, som Tina Bergen Petersen ser som en meget vigtig del af det job, hun blev ansat til den 1. marts. Som socialsygeplejerske på Sjællands Universitetshospital vil hun nemlig være talerør for patienter med misbrug og andre særlige behov og sørge for, at de får...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind