Borgere i Aarhus kan nu selv vælge, om de vil konvertere deres tilskud, så de kan få en flash glukosemåler i stedet for en standard glukosemåler.

Ny aftale i Aarhus betyder, at borgere selv kan betale for en flash glukosemåler Borgere kan nu få frit valg på glukosemålere i Aarhus Kommune og konvertere deres tilskud til en flash glukosemåler. Borgerne bør have frit valg til at vælge hjælpemidler, det har de ikke haft her, siger leder af Administrativ Service.

Borgere kan få tilskud fra kommunen til hjælpemidler, og hvis en borger hellere vil have en Jaguar i stedet for den el-scooter fra Honda, som kommunen tilbyder, så kan vedkommende selv betale differencen. Den ordning gælder for alle personlige hjælpemidler, som borgere kan få bevilget af kommunen. Men den gælder ikke for flash glukosemåleren fra Abbott, da virksomheden ikke sælger til privatpersoner. Det har Aarhus Kommune længe villet ændre på, og nu er der kommet en ordning på plads. Den...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.