Sydvestjysk Sygehus er bedst til at sende genoptrænings­planer i rette tid
Fysioterapeuterne og ergoterapeuterne på Sydvestjysk Sygehus er de bedste til at sende genoptræningsplaner til kommunerne i rette tid.

Sydvestjysk Sygehus er bedst til at sende genoptrænings­planer i rette tid Rettidige genoptræningsplaner handler om at ville borgerne det bedste og give gode arbejdsbetingelser til kommunerne, siger cheftterapeut på Sydvestjysk Sygehus. Hun er ikke overrasket, men stolt af være duks på området.

I alt 94 pct. af genoptræningsplanerne fra Sydvestjysk Sygehus bliver sendt i rette tid til kommunerne. Det giver sygehuset en klar topplacering i en ny rapport fra Sundhedsdatastyrelsen, som har sammenlignet alle landets sygehuse i forhold til, hvor gode de er til at sende genoptræningsplanerne inden for en dag efter kontakt til sygehuset. Ifølge chefterapeut på Sydvestjysk Sygehus, Marianne Thomsen, gør sygehuset egentligt ikke noget specielt anderledes i forhold til andre. Sygehuset har organiseret udarbejdelsen af genoptræningsplanerne, så det kun...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind