Hjertegenoptræning i kommunalt regi udvider Succesen med at genoptræne hjertepatienter i kommunalt regi i samarbejde mellem Regionshospitalet Viborg og kommunerne Viborg og Skive er så stor, at regionens øvrige hospitaler og kommuner nu følger trop.

Siden februar 2015 har Hjertemedicinsk Afdeling på Regionshospitalet Viborg samarbejdet med Viborg og Skive kommuner om genoptræning af hjertepatienter. Projektet har vist, at langt flere patienter deltager, når de kan træne tæt på eget hjem, og kommunerne får mere genoptræning for pengene. Derfor følger regionens øvrige hospitaler og kommuner nu trop. Det skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse. På det år, hjertegenoptræningen har ligget i kommunalt regi, er antallet af patienter, der deltager, steget fra under 50 pct. til 81...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind