Debattører: Sammenhæng i sundhedsvæsenet kræver samlet ledelse Etablér sundhedsklynger i det nære sundhedsvæsen, lyder forslag til sundhedsministeren og innovationsministeren.

Arbejdet med at skabe bedre sammenhæng i sundhedsvæsenet og det nære sundhedsvæsen er blevet grebet forkert an. Det mener professor Frede Olesen, professor og sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen og direktør i Kræftens Bekæmpelse Leif Vestergaard Pedersen, der i et debatindlæg i Dagens Medicin kommer med et forslag til sundhedsministeren og innovationsministeren, som ifølge forslagsstillerne kan være med til at skabe sammenhæng i sundhedsvæsenet. »Derfor fremlægger vi et forslag til en anden måde at løse disse problemer på med vægt på...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.