Hver tredje med hjertesvigt vender ikke tilbage til arbejdet En tredjedel af patienter med hjertesvigt mister tilknytningen til arbejdsmarkedet og er ikke vendt tilbage et år efter første indlæggelse, viser ny dansk forskning.

Et nyt studie har kortlagt konsekvenserne ved at være hjertesvigtspatient i den arbejdsdygtige alder. Resultaterne viser, at faktorer som alder, køn og uddannelseslængde spiller ind på chancerne for at komme tilbage på arbejdsmarkedet ét år efter første indlæggelse. »Vores overordnede mål var at blive klogere på, hvorvidt patienter med hjertesvigt kom tilbage på arbejdsmarkedet. Det er sådan set ret basalt, men det er ikke noget, som man har mulighed for at undersøge ret mange andre steder i verden. Det kan...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind