Hovedstadens hospitaler skal systematisk henvise til kommunale rygestoptilbud
Rygestoptilbuddet ‘Bliv en vinder uden tobak’ i de ni kommuner fra Vestegnen og Sydamager har fået systematiseret henvisninger fra Hvidovre-Amager Hospital og almen praksis til de kommunale rygestop kurser. Ny aftale medfører, at alle hospitaler i hovedstaden skal henvise patienter til kommunale rygestoptilbud.Foto: Joachim Rode

Hovedstadens hospitaler skal systematisk henvise til kommunale rygestoptilbud ​Alle patienter med kontakt til et hospital eller psykiatrien i Region Hovedstaden vil fra maj blive screenet for rygevaner, så de kan henvise dem til rygestoptilbud i hjemkommunen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.