Hovedstaden vil løbende udvikle sundhedsaftale
»Vi har kigget hinanden dybt i øjnene og er enige om, at der hvor skoen trykker mest, er der, vi skal igang først, så vi sikrer, at det ikke er borgeren, der bliver fanget i den famøse bermuda trekant, men at de oplever, at der er sammenhængende forløb fra start til slut,« siger Sisse Marie Welling (SF), sundheds- og omsorgsborgmester i København og næstformand i Sundhedskoordinationsudvalget.Foto: Philip Davali

Hovedstaden vil løbende udvikle sundhedsaftale Hovedstadens sundhedsaftale må ikke blive et pænt papir, men skal være en aftale, der bliver omsat til bedre forløb for borgerne, siger Sisse Marie Welling (SF), sundheds- og omsorgsborgmester i København og næstformand i Sundhedskoordinationsudvalget.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind