Holbæk ændrer spillereglerne for sammenhæng

Holbæk ændrer spillereglerne for sammenhæng Holbæk Sygehus har oprettet et såkaldt fællesambulatorium, hvis overordnede formål er at lave de patientforløb, som bedst tilgodeser patienternes behov. Holbæk Kommune er begejstret.

Holbæk Sygehus har af Region Sjælland fået økonomisk frirum til at fravige den normale måde at få budgettet til at gå op. Det er kort fortalt baggrunden for, at det nu er lykkedes for Holbæk Sygehus at etablere et fælles medicinsk ambulatorium, hvis overordnede formål er at lave de patientforløb, som bedst tilgodeser patienternes behov. Lægefaglig vicedirektør på Holbæk Sygehus, Knut Borch-Johnsen, ser det nye ambulatorium som et nødvendigt skridt til at forbedre tilbuddene til de mange multisyge patienter i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind