Høje-Taastrup åbner udkørende sundhedscenter Devisen bag Høje-Taastrup Kommunes nye sundhedscenter er, at det skal møde borgerne, hvor de er. Derfor har de bl.a. anskaffet en campingvogn.

Mandag 19. september åbner Høje-Taastrup Kommune dørene til et nyt sundhedscenter. Rammerne bliver det tidligere træningscenter Espens Vænge, men sundhedscentrets aktiviteter kommer til at foregå overalt i kommunen. »Sundheden skal ud, hvor borgerne bor. Derfor møder vi ikke kun borgerne i vores sundhedscenter, men vi møder dem også i dagligdagen fx Familiens Hus, i social og handicapcentret, i boligområderne og i vores campingvogn, der er sundhedsrådgivning på hjul,« siger Konny Riising, der leder det nye sundhedscenter. Sundhedscentret bliver flagskibet for kommunens...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.