Nyt sundhedscenter i Hillerød er for småt Sundhedscentret i Hillerød Kommune, der blev indviet i september bliver allerede meldt for småt. Politikerne har bedt om en analyse til at undersøge behovet for udvidelse.

I september blev det nye sundhedscenter i Hillerød Kommune indviet, men allerede nu er der behov for at udvide. Direktionen har derfor bedt politikerne om en anlægsbevilling på 400.000 kr., der skal bruges til en analyse af behovet for udvidelse. Det skriver Frederiksborg Amts Avis. Den overordnede årsag til, at behovet for udvidelse skal undersøges, finder man i den befolkningsprognose, der peger på, at antallet af ældre i Hillerød Kommune stiger med 18 pct. over de næste 10 år Borgmester...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.