Forsker skal skabe motionsnetværk for sårbare unge En professor fra Aalborg Universitet har fået 840.000 til at forske i, hvordan et netværk kan medvirke til at få unge med angst og depression til at være mere fysisk aktive.

Anne Marie Kanstrup er professor på Institut for Kommunikation på Aalborg Universitet, og ekspert i velfærdsteknologi og i at se på de mange teknologier fra et humanistisk perspektiv. Aalborg-professoren har nu fået 840.000 fra Trygfonden til at undersøge, om et patientnetværk kan hjælpe psykisk sårbare unge med at blive mere fysisk aktive. Baggrunden for projektet er, at statistikken viser, at unge med psykisk sårbarhed har et lavt fysisk aktivitetsniveau og vanskeligt ved at skabe netværk. Samtidig ved man, at motivation og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind