Fælles data for hjerterehabilitering giver nye muligheder for læring og forskning
Sanne Møller Palner, udviklingsfysioterapeut i Randers Kommune (tv) og Hanne Søndergaard, faglig leder på DEFACTUM, har siddet med i arbejsgruppen, der har været med til at sikre, at kommunale data om hjerterehabilitering videresendes automatisk til den nationale database.

Fælles data for hjerterehabilitering giver nye muligheder for læring og forskning Kommunale data om hjerterehabilitering videresendes nu automatisk til den nationale database. Sammenlignelige data for hele borgerforløbet giver nye muligheder, siger to, der har været med til at få samarbejdet til at ske.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.