Fasttømret hygiejnepraksis har hjulpet Lolland Kommune gennem coronakrisen
»Den generelle hygiejne har været på plads i flere år, så jeg var ikke så nervøs, og vi skulle ikke bruge ressourcer på det, da coronavirussen kom,« siger hygiejnesygeplejerske Anette Christiansen der her står foran en række af Lolland Kommunes hygiejnenøglepersoner.

Fasttømret hygiejnepraksis har hjulpet Lolland Kommune gennem coronakrisen Hygiejneorganisationen var på plads, da coronapandemien ramte Lolland. Hygiejnesygeplejerske Anette Christiansen er sikker på, at den etablerede hygiejnepraksis har haft betydning for den lave smitte blandt borgere og medarbejdere i kommunen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.