Faglig sygeplejeleder: Ny specialuddannelse giver bedre klinisk lederskab
Med de nyuddannede specialsygeplejersker i borgernær sygepleje vil der komme nogle sygeplejersker, der kommer til at tackle de organisatoriske udfordringer bedre, mener faglig sygeplejeleder i hjemmeplejen i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.

Faglig sygeplejeleder: Ny specialuddannelse giver bedre klinisk lederskab De kommende sygeplejersker med en specialuddannelse i borgernær sygepleje kan bedre tackle organisatoriske udfordringer og skabe kontinuitet i borgerforløb, mener faglig sygeplejeleder.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.