Sisse Marie Welling (SF)
Sisse Marie Welling er sundhedsborgmester i København, SF.Foto: Københavns Kommune

Flere skal nu genoptrænes, og det har væltet Københavns Kommune omkuld, fordi ressourcerne ikke er fulgt med Der er godt gang i operationerne på landets hospitaler, men den stigende aktivitet udfordrer kommuner rundt om i landet, som står for borgernes genoptræning. Både i København, Aabenraa og i KL mærker man det stigende behov for genoptræning, og derfor har sundhedsborgmesteren i København et budskab til regeringen.

Pandemien satte en stopper for mange operationer, og derfor har mange danskere ventet længe på at kunne blive opereret.  Der er ingen tvivl om, at det er rigtig glædeligt, at der ser ud til at være kommet hul på ventelisterne, men der skal samtidig være ressourcer til at gribe folk, når de skal genoptrænes Sisse Marie Welling, sundhedsborgmester i København, SF Nu er der endelig gang i den igen på landets operationsstuer, men det presser kommunerne, som skal tage imod...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.