Digital træning er en succes i Vejen Kommune Vejen Kommune har haft stor effekt af træningsredskabet DigiRehab, der skræddersyer træningsforløb til den ældre borger. Både de ældre og medarbejderne ser fordele ved den digitale træning.

Det hele foregår via en tablet. En fysio- eller ergoterapeut tager den med ud til den ældre borger, hvor personen vurderer borgeren og tester dem via et program på en tablet. Efter testen bliver der autogenereret et træningsprogram til borgeren med det samme. Det er træningsredskabet DigiRehab, der er tale om, som Vejen Kommune netop har afsluttet et pilotprojekt om. Her har de haft lidt over 50 ældre borgere igennem 12 ugers skræddersyede træningsforløb, hvor borgere hver uge har haft...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.