Diabetesbehandling i København op i gear Københavns Kommune har netop vedtaget en ny handleplan for diabetes, som bør inspirere andre kommuner til at følge efter og sætte mere fokus på diabetes, mener Diabetesforeningen.

En forstærket indsats mod ulighed i sundhed og diabetes’ konsekvenser, oprettelse af et Center for Diabetes og nye samarbejder med erhvervsliv og partnere som Diabetesforeningen. Det er nogle af de centrale spor i en ny handleplan for diabetes, som politikerne i Københavns Sundheds- og omsorgsudvalg netop har sagt ja til. »Jeg forventer, at handleplanen vil bringe os op i et højere gear, både hvad angår hjælp til at leve med diabetes og i forhold til at forebygge diabetes. Vi får...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind