Den behandlingsansvarlige bør gøre sit indtog i kommunen

Den behandlingsansvarlige bør gøre sit indtog i kommunen Kommunerne skal tage et opgør med tendensen hen mod flere og flere teambaserede løsninger, hvor mange fagpersoner har kontakt med borgeren. I stedet skal man lade sig inspirere af sygehusene, der arbejder på at indføre behandlingsansvarlige læger.

»Min kommune er fantastisk. Jeg har en kontaktperson, og hun holder styr på det hele!« Sådan sagde en mor til et alvorligt sygt barn for nylig til mig. Og også jeg synes, kommunen gør det rigtig godt for en hårdt ramt familie med flere samtidige problemer, hvor rigtig mange er involveret, og hvor der skal holdes kontakt til skoler, børneinstitutioner, hospital og sørges for forældreorlov. Det er forebyggelse, så det batter, og familien skal nok komme på fode igen. Desværre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind