Professor: Tværfaglige teams giver dårlige forløb Måden at bruge tværfaglige teams i kommunerne er skyld i utilfredsstillende forløb for borgere, mener professor Frede Olesen, som ønsker et tydeligere ansvar for dialog med borgere. KL medgiver, at der kan være behov for klarere tovholderfunktioner.

Tværfaglige teams er en hjørnesten – ja, måske endda en del af fundamentet – i løsningen af mange kommunale opgaver, og i flere stort opsatte, tværfaglige sundheds- og beskæftigelsesindsatser igangsat i 2015 bliver teams set som helt afgørende for projekternes succes. Men der er en grundlæggende fejl ved den måde, teams bliver brugt på i dag. Det mener professor Frede Olesen fra Forskningsenheden ved Almen Praksis på Aarhus Universitet. For selvom teammedlemmerne kan være nok så dygtige til at kommunikere med hinanden, bliver...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind